Autolasipalvelut ammattitaidolla jo vuodesta 2005

Tietosuojaseloste – Tuulilasikorjaamo Ted´s Garage

 1. Rekisterinpitäjä:
  Tuulilasikorjaamo Ted’s Garage (Y-tunnus: 1978769-1)
 2. Osoite: Suomalaistentie 5, 02270 Espoo
 3. Rekisterin nimi:
  yhteydenottorekisteri
 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:
  Henkilötietoja käsitellään ainoastaan yhteydenottoihin ja asiakassuhteen hoitoon liittyviin tarkoituksiin. Tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.
 5. Rekisterin tietosisältö:
  Rekisterissä käsitellään asiakkaan antamia yhteydenottoon liittyviä tietoja, kuten nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, viestin sisältö ja auton rekisterinumero oikean tuotteen löytämiseksi.
 6. Tietojen säilytysaika:
  Henkilötietoja säilytetään ainoastaan niin kauan kuin on tarpeellista yhteydenottoihin ja asiakassuhteen hoitoon liittyvien tarkoitusten toteuttamiseksi.
 7. Tietojen suojaus:
  Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä suojataan asianmukaisesti tietojen käsittelyn ja säilytyksen aikana. Käytössä on asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet, joilla varmistetaan henkilötietojen turvallisuus.
 8. Oikeus tarkastaa ja korjata omat tiedot:
  Asiakkaalla on oikeus pyytää tietojensa poistamista rekisteristä. Pyyntö tulee lähettää rekisterinpitäjän yhteystietojen kautta.
 9. Evästeet ja Google Analytics:
  Sivustolla käytetään Google Analytics -palvelua, joka kerää käyttäjän verkkosivustoista antamia tietoja. Tämä tieto kerätään anonyymisti eikä sisällä henkilötietoja. Sivustolla ei käytetä muita evästeitä.
 10. Muutokset tietosuojaselosteeseen:
  Rekisterinpitäjä pidättää oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta tarvittaessa ilman erillistä ilmoitusta. Muutokset astuvat voimaan niiden julkaisuhetkestä alkaen.

Osoite

Suomalaistentie 5 02270 Espoo MotorCenter Suomenoja, XXL

Puhelin

040 0467 676

Sähköposti

tedi@tgtuulilasit.fi

Scroll to Top