Tuulilasien vaihdoissa käytämme alkuperäisiä varaosalaseja

Tuulilasin vaihto Espoossa kaikkiin automerkkeihin

Tuulilasin vaihto ammattitaidolla Espoossa Ted´s Garagessa. Käytämme ainoastaan alkuperäisiä varaosalaseja varmistaaksemme korkeimman mahdollisen laadun.

Milloin tuulilasi pitää vaihtaa?

Tuulilasin vaihto tulee tarpeelliseksi, kun vaurio on liian suuri korjattavaksi, lasi on kulunut tai saanut lisävaurioita, häiritsee kuljettajan näkökenttää tai kun lasissa on useita lähellä toisiaan olevia vaurioita. Vaurioituneesta tuulilasista voi saada katsastuksessa korjauskehoituksen jos se on suuri ja se vaarantaa liikenneturvallisuutta. Tällöin tuulilasi on vaihdettava kuukauden sisällä. Ammattilaisen mielipide on suositeltava vaurioiden arvioinnissa, sillä lasin asianmukainen hoito on tärkeää liikenneturvallisuuden kannalta.

Vaihdamme tuulilasien lisäksi myös sivu-, takalasit ammattitaidolla Ted´s Garagessa. Käytämme alkuperäisiä varaosalaseja (OEM). Näin varmistamme, että tuulilasi istuu juuri oikein autoosi. Näin vältämme mahdolliset vuodot ja epäsopivuudet. Palveluumme kuuluu ilmainen nouto ja palautus (nouto klo. 08.00 ja palautus klo. 17.00 jälkeen). Tarjoamme mahdollisuuden myös sijaisautolle.

Miksi ehjä tuulilasi on tärkeä?

Ehjä ja oikeanlainen tuulilasi on tärkeä siinä olevien ominaisuuksien takia. Lasissa voi olla mm. sade- ja kosteustunnistin, kaistavahti ja antennit kuten GPS, radio ja TV. Lisäksi lämmitykseen, akustiikkaan, lämpösäteilyyn sekä HUD-näyttöön eli Head-Up Display liittyviä ominaisuuksia. Kun autosi tuulilasi on kunnossa, on se silloin kaikilta osin myös turvallinen.

Ota yhteyttä tai tule paikan päälle niin saat tarjouksen autoosi sopivasta alkuperäisestä varaosalasista.

Osoite

Suomalaistentie 5 02270 Espoo MotorCenter Suomenoja, XXL

Puhelin

040 0467 676

Sähköposti

tedi@tgtuulilasit.fi

Scroll to Top