Lasivakuutus korvaa tuulilasin korjauksen etkä menetä bonuksia

Tuulilasin korjaus Espoossa 3v. takuulla

Tuulilasin korjaus on nopea, arviolta 40 minuuttia ja se voi säästää tuulilasin vaihdolta. Kiveniskemä voi olla pieni, mutta ajan myötä koko tuulilasi voi vaurioitua. Korjauksen jälkeen tuulilasi on taas ehjä ja lopputuloksena korjattu vaurio voi olla lähes huomaamaton (edellyttää puhdasta vauriota). Korjaamme tuulilasin NOVUS korjausmenetelmällä tuulilasia irroittamatta.  Ota yhteyttä Ted´s Garagen autolasipalveluihin Espoossa niin säästät aikaa, rahaa ja ympäristöä.

Tuulilasin korjaus ilman omavastuuta lasivakuutuksella

Tuulilasin korjauksella on 3v. kirjallinen takuu. Jos sinulla on voimassa oleva lasivakuutus niin tuulilasin korjaus on sinulle ilmainen sillä vakuutusyhtiöt maksavat korjauksen puolestasi eikä se vaikuta bonuksiin.

Vinkki kiveniskemän sattuessa

Kiven tai nastan iskiessä tuulilasiin vaurioittaen sitä, suosittelemme etsimään iskun kohdan/kohdat. Muista tutkia myös lasin tummat reunat. Kuivaa mahdollinen vauriokohta ja suojaa se kirkkaalla teipillä tai kiveniskuteipillä, joita saatavilla ilmaiseksi korjaamoltamme. Suuntaa puhallus pois vauriokohdalta. Liiallinen lämpö voi suurentaa vaurion nopeasti, joten puhalla tuulilasiin vain viileää ilmaa.

Teippi tai tarra ei ole korjaustoimenpide! Se ainoastaan suojaa vauriota kosteudelta ja lialta. Ota nopeasti yhteyttä tuulilasikorjaamolle sillä pienikin vaurio hoitamattomana useimmiten johtaa lasin halkeamiseen.

Osoite

Suomalaistentie 5 02270 Espoo MotorCenter Suomenoja, XXL

Puhelin

040 0467 676

Sähköposti

tedi@tgtuulilasit.fi

Scroll to Top